Fluitstudio Krista

Bent u op zoek naar een dwarsfluitdocent voor uw kind? Of wilt u een (door)start maken met fluiten?
Dan bent u bij Krista aan het juiste adres!

Plezier beleven aan het musiceren, je blijvend ontwikkelen in een ontspannen setting, leren reflecteren op je eigen spel is waar Krista voor staat in haar lessen. 
Jong, 'oud', beginner, gevorderd, Krista zoekt voor ieder individu een passende aanpak. Al vanaf 6 jaar kun je starten met fluitles, hiervoor zijn er speciale kinderdwarsfluiten te huur. Als volwassene kan je op elke leeftijd (weer) starten met fluitles.

Neem voor informatie of een (gratis) proefles contact op met Krista via het contactformulier. 

Instrument

Een goed instrument is het halve werk. Het is  belangrijk te starten op een  kwalitatief goede fluit. Het bespelen van een slecht instrument kan demotiverend werken. Laat je daarom goed voorlichten door een fluitreparateur/fluitverkoper. Voor advies kan je bij mij terecht. Naast de reguliere dwarsfluiten bestaan er ook speciale kinderdwarsfluiten met een gebogen kopstuk. Hierdoor is het mogelijk al op jonge leeftijd te starten met dwarsfluit spelen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Een nieuwe dwarsfluit kopen

Je kunt ervoor kiezen een nieuw instrument aan te schaffen. Belangrijke punten waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe fluit zijn klank en speelgemak. Ik adviseer je graag.
Een tweedehands instrument aanschaffen kan voordelig zijn. Wees je ervan bewust dat goedkoop, duurkoop kan zijn en dat je vaak geen garantie hebt. De staat van de polsters van de fluit is van groot belang, wil je niet binnen afzienbare tijd dure onderhouds- of reparatiekosten krijgen. Ook daarin kan ik je adviseren.

Een dwarsfluit huren

Als je nog niet  weet of je voor langere tijd fluit wilt spelen is  huurkoop misschien iets voor jou. Je huurt een fluit met mogelijkheid tot koop. De betaalde huurprijs wordt in mindering gebracht op  het aankoopbedrag.
Krista heeft zelf een fluit met een gebogen kopstuk te huur. Het gaat om een nieuw instrument. De huurprijs bedraagt € 45,-- per half jaar.  Eventuele reparatiekosten ten gevolge van onzorgvuldig gebruik, zoals deuken in de fluit, verbuiging van het mechaniek, komen voor rekening van de huurder.

Tarieven en lesvormen

Tarieven en lesvormen

 • Individuele lessen 30 min. €18,-
 • Groepslessen €16,-
 • 4 kennismakingslessen 30 min. € 60,-
 • lessen op afspraak (excl. 21 % BTW 21 jaar en ouder)
  • 5 lessen 30 minuten € 85,50
  • 5 lessen 45 minuten € 128,25
  • 10 lessen 30 minuten € 171,-
  • 10 lessen 45 minuten € 256,50

Tijdens de schoolvakanties worden er geen lessen gegeven. Met enige regelmaat worden er in plaats van de reguliere les ensemblelessen gegeven. Gedurende het jaar zijn er één tot twee optredens. 

Leslocatie en lesdag
Op dinsdag worden de lessen gegeven aan de Vlasakker 36 in Heino. De lessen op verzoek kunnen gepland worden op dinsdagavond (1x per twee weken) en op enkele ochtenden.

Contactgegevens

Krista van den Esker-Stoute

Vlasakker 36

8141 JB HEINO

M: 0655161322

E: krista@vandenesker.nl 

 

Dwarsfluitles

Dwarsfluitles

...
Blokfluitles

Blokfluitles

...

Proefles

captcha
Free WordPress Themes - Download High-quality Templates